Zum Inhalt springen

Voor wie is de Verlengde Apotheek geschikt?

Dienstverlening van ReMediZ

De dienstverlening van RemediZ met de Verlengde Apotheek is gericht op het uitbreiden van de werkzaamheden van (poliklinische)apotheken die verantwoord en duurzaam willen omgaan met het verstrekken van hun medicatie. De Meds Safe is een uniek product waarmee duurzame uitgifte en verantwoorde her-inname van medicijnen mogelijk wordt.

Aangezien het gaat om kostbare, omvangrijke en herhaalde medicatie, zal de Meds Safe in eerste instantie niet voor alle indicaties geschikt zijn. ReMediZ werkt momenteel aan de introductie van de Meds Safe voor de volgende indicaties

 

  • 1. Kanker:
    Kanker is een groep van ziekten met een stijgend aantal patiënten. Gelukkig lijkt kanker in veel gevallen beheersbaar en wordt het eerder een chronische ziekte. Door uitbreiding van specifieke de behandelmethoden en de toename van het aantal dure geneesmiddelen, wordt de zorg echter steeds duurder. Het ligt daarom voor de hand om zorgvuldig om te gaan met de medicatie voor deze indicaties.
  • 2. Taaislijmziekte:
    Ongeveer 1750 mensen in Nederland hebben taaislijmziekte en jaarlijks worden er = zo’n 25 tot 30 kinderen geboren met deze aandoening. Er is veel medicatie voor taaislijmziekte beschikbaar, variërend van het bestrijden van klachten tot het voorkomen van infecties en het aanpakken van het basisprobleem. Therapietrouw is belangrijk voor deze patiënten.
Contact ons
Zurück nach oben
de_DE_formal