Doorgaan naar artikel

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website en diensten van ReMediZ B.V. Door gebruik te maken van onze website en diensten stemt u in met de voorwaarden zoals hieronder beschreven.

  1. Informatie en advies De informatie op de website van ReMediZ is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel wij ernaar streven om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Gebruik van de informatie op onze website is op eigen risico.
  2. Geen medisch advies De informatie op de website van ReMediZ vormt geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgprofessional voor medisch advies met betrekking tot uw gezondheidssituatie. ReMediZ is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel voortvloeiend uit het gebruik van de verstrekte informatie.
  3. Externe links Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Deze links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. ReMediZ heeft geen controle over de inhoud van deze externe websites en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid, of de praktijken van derden.
  4. Wijzigingen ReMediZ behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van de website, diensten, algemene voorwaarden, of deze disclaimer. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de website en de disclaimer te controleren op wijzigingen.
  5. Intellectueel eigendom Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud van de website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s en video’s, behoren toe aan ReMediZ of worden gebruikt met toestemming van de rechthebbende. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ReMediZ de inhoud van de website te kopiëren, verspreiden, wijzigen of anderszins te gebruiken.

Door gebruik te maken van de website en diensten van ReMediZ gaat u akkoord met deze disclaimer. Als u het niet eens bent met enige bepaling van deze disclaimer, verzoeken wij u vriendelijk om geen gebruik te maken van onze website en diensten.

Terug naar boven
nl_NL